Connected Through Mobility

Gjatë datave 17-28 Janar u zhvillua trajnimi me studentët dhe stafin e @tess.albania dhe @kolegjiprofesionalitiranes në kuadër të projektit Connected Through Mobility i cili synon të ofrojë tek shtetet e Ballkanit Perëndimor mundësitë e programeve të mobilitetit të Bashkimin Europian.

Në 2 vitet e ardhshme 58 studentë nga TESS dhe KPT do të zhvendosen për 1 deri në 3 muaj në kompani europiane për të punuar në Hungari, Poloni, Greqi, Sllovaki dhe Slloveni.

Projekti është pjesë e instrumetit të BE Pre-Accession Assistance (IPA II).

Më shumë për projektin lexoni në meout.org/ctm

0 Comments

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get in Touch. Get Involved.