Restart the Economy Challenge

Restart the Economy Challenge

23 – 25 Shtator 2021 Sarajevë, Bosnje & Hercegovina Restart the Economy është një konkurs me sfidë që përfshin biznese të mesme dhe të vogla nga V4 dhe Ballkani Perëndimor për të konkuruar dhe sfiduar veten. Pjesëmarrësit duhet të gjejnë zgjidhje për probleme të...