Në kuadër të programit CROCO4U, i financuar nga Bashkimi Evropian me qëllim frymëzimin dhe edukimin e të rinjve për të ndërmarrë sfidat sipërmarrëse, u organizua Ideathon Tirana, më datat 13 dhe 14 qershor. Ideathon Tirana u konceptua nga Changemakers Albania dhe...

Bootcamp i Sipërmarrjes në Tiranë

Bootcamp i Sipërmarrjes në Tiranë

Ditën e diel, më 19 shkurt u mbajt bootcamp i sipërmarrjes në Tiranë, në kuadër të Youth Entrepreneurship Education Programme (YEEP), organizuar nga Changemakers Albania, në bashkëpunim me MeOut Group, financuar nga Bashkimi Evropian. Bootcamp është konceptuar për të...

INNOVET 2.0 Conference

INNOVET 2.0 Conference

7-20 November, 2022 - Lendava, Moravske Toplic  Drejtoresha Ekzekutive, Prof. Asoc. Dr. Rejla Bozdo, përfaqësoi Changemakers Albania në Slloveni, në konferencën e rradhës të projektit Connected Through Mobility, ku u diskutua mbi rëndësinë që ka bashkëpunimi rajonal...

Kristiana, Thomas and Enso participate at Cyex Camp in Budapest

Kristiana, Thomas and Enso participate at Cyex Camp in Budapest

Tre pjesëmarrës të rinj përfaqësuan Changemakers Albania në një konkurs për Sigurinë Kibernetike, gjatë 11-14 Nëntor 2021, në Budapest, Hungari. Kristiana, Tomasi dhe Enso janë studentë nga: Universiteti Metropolitan, Universiteti Epoka dhe Universiteti i Tiranës....

Connected Through Mobility

Connected Through Mobility

Takimi i dytë i koordinimit mbledh 20 përfaqësues të 10 shteteve Europiane këtë rradhë në Shqipëri. Në kuadër të projektit pilot Connected Through Mobility gjatë 3 ditëve përfaqësuesit e shteteve partnere, u takuan për të vlerësuar aktivitetet e zhvilluara deri tani,...

Connected Through Mobility

Connected Through Mobility

Gjatë datave 17-28 Janar u zhvillua trajnimi me studentët dhe stafin e @tess.albania dhe @kolegjiprofesionalitiranes në kuadër të projektit Connected Through Mobility i cili synon të ofrojë tek shtetet e Ballkanit Perëndimor mundësitë e programeve të mobilitetit të...

Restart the Economy Challenge

Restart the Economy Challenge

23 – 25 Shtator 2021 Sarajevë, Bosnje & Hercegovina Restart the Economy është një konkurs me sfidë që përfshin biznese të mesme dhe të vogla nga V4 dhe Ballkani Perëndimor për të konkuruar dhe sfiduar veten. Pjesëmarrësit duhet të gjejnë zgjidhje për probleme të...

Get in Touch. Get Involved.