Connected Through Mobility

Connected Through Mobility

Gjatë datave 17-28 Janar u zhvillua trajnimi me studentët dhe stafin e @tess.albania dhe @kolegjiprofesionalitiranes në kuadër të projektit Connected Through Mobility i cili synon të ofrojë tek shtetet e Ballkanit Perëndimor mundësitë e programeve të mobilitetit të...