INNOVET 2.0 Conference

INNOVET 2.0 Conference

7-20 November, 2022 – Lendava, Moravske Toplic  Drejtoresha Ekzekutive, Prof. Asoc. Dr. Rejla Bozdo, përfaqësoi Changemakers Albania në Slloveni, në konferencën e rradhës të projektit Connected Through Mobility, ku u diskutua mbi rëndësinë që ka bashkëpunimi...
Connected Through Mobility

Connected Through Mobility

Takimi i dytë i koordinimit mbledh 20 përfaqësues të 10 shteteve Europiane këtë rradhë në Shqipëri. Në kuadër të projektit pilot Connected Through Mobility gjatë 3 ditëve përfaqësuesit e shteteve partnere, u takuan për të vlerësuar aktivitetet e zhvilluara deri tani,...
Connected Through Mobility

Connected Through Mobility

Gjatë datave 17-28 Janar u zhvillua trajnimi me studentët dhe stafin e @tess.albania dhe @kolegjiprofesionalitiranes në kuadër të projektit Connected Through Mobility i cili synon të ofrojë tek shtetet e Ballkanit Perëndimor mundësitë e programeve të mobilitetit të...