Hapet thirrja për pjesëmarrje në BOOTCAMP i SIPËRMARRJES

Hapet thirrja për pjesëmarrjen në BOOTCAMP PËR SIPËRMARRJEN. Programi zgjat 1 ditë dhe ekipi i trajnerëve do të lëvizë për të zhvilluar seanca 1-ditore në Tiranë, Durrës dhe Elbasan.

Programi mbështet në kornizën EntreComp të BE, ofrohet në gjuhën shqipe nga trajnerët më të mirë shqiptarë. Çdo grup trajnimi do të ketë maksimumi 40 persona, kryesisht të rinj që pëlqejnë sipërmarrjen dhe e shohin veten me një të ardhme si sipërmarrës. Vendet janë të kufizuara. Nxito për aplikimin.

?BOOTCAMP I SIPËRMARRJES

✅Të pëlqejnë sfidat dhe do një mundësi biznesi?

✅E do suksesin në treg, por nuk di si ta arrish?

✅Dëshiron të fitosh kompetenca mbi sipërmarrjen?

Plotëso formularin në LINK dhe do të kontaktoheni për tu bërë pjesë e programit të edukimit YEEP (Youth Entreprenurship Education Programme).

Zgjidh Bootcamp tënd:

⚫️Tiranë – 19 Shkurt 2023

⚫️Elbasan – 20 Shkurt 2023

⚫️Durrës – 21 Shkurt 2023

 

0 Comments

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get in Touch. Get Involved.