Si të gjenerojmë dhe vlerësojmë idetë për biznes

Që të nisni një biznes, por edhe që ta mbani atë vazhdimisht aktiv, ju duhen ide. Gjenerimi i ideve nuk është aq i lehtë sa duket. Mund të jetë e vështirë të gjenerosh ide me vlerë, një ide që do të ketë rëndësi në aspektin social, kulturor dhe ekonomik. Renditja e ideve përmes një harte mendore, biseda me miqtë rreth ideve dhe leximi përreth për të zbuluar më shumë ide janë mjete
që mund të ndihmojnë në gjenerimin e ideve.

Nëse ndonjëherë të duket sikur truri nuk po gjeneron dot një ide, ka teknika të cilat e “ndezin” mendimin. Zbulo më shumë për gjenerimin dhe vlerësimin e ideve në materialin që ekipi ynë i ekspertëve ka përgatitur për këtë qëllim:

Kompetenca 1.4 Vleresimi i ideve

 

0 Comments

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get in Touch. Get Involved.