Connected through mobility

Connected Through Mobility Hyrje Erasmus+, program i Bashkimit Europian për edukimin, trajnimin, rininë dhe sportin, ofron trajnim, mësim dhe mundësi mobiliteti për Edukim dhe Trajnim Profesional – Vocational Education and Training (VET), për studentët dhe...
Soft Skills

Soft Skills

Soft Skills Programi Soft Skills për të rinjtë është një seri workshop-esh që synojnë të pajisin të rinjtë me aftësitë njerëzore të nevojëshme për të patur sukses. Ndërsa aftësitë teknike shpesh duken si të pamjaftueshme për suksesin në vendin e punës, ky program i...
Local Democracy

Local Democracy

Local Democracy Denonco Bashkinë është një platformë dixhitale e krijuar për t’i dhënë zë qytetarëve në ankesat që kanë për shërbimet e bashkive në qytetet ku ata jetojnë. Platforma www.denoncobashkine.al synon përmirësimin e demokracisë lokale në Shqipëri përmes një...
Idea Challenge

Idea Challenge

Idea Challenge 📌Challenge MeOut është një konkurs i ideve kreative të cilin e organizojmë sëbashku me MeOut Group për të sapodiplomuarit dhe studentët e universiteteve që dashurojnë sfidat. Çfarë ndodh në këtë garë gjatë 72 orëve është më shumë se sa brainstorming dhe...