Si mund të jeni krijues në sipërmarrje?

Si mund të jeni krijues në sipërmarrje?

Kreativiteti/Krijimtaria është kompetenca e dytë për të cilën duhet të aftëosoheni në rrugën e sipërmarrjes. Të gjithë kanë aftësinë për të menduar në mënyrë krijuese, si dhe aftësinë për të përdorur më shumë pjesën e trurit që mendon siç duhet. Thjesht të qenit i...