Vetëdija dhe vetë-efikasiteti si karakteristika të një lideri

Vetëdija dhe vetë-efikasiteti si karakteristika të një lideri

Cila është karakteristika më e rëndësishme e një lideri? Disa mund të thonë se është integriteti. Të tjerë mund të thonë se është një motivues i mirë. Ndërsa psikologia dhe autorja Sherrie Campbell, beson se vetëdija është faktori kryesor në suksesin e lidershipit....