Si të gjenerojmë dhe vlerësojmë idetë për biznes

Si të gjenerojmë dhe vlerësojmë idetë për biznes

Që të nisni një biznes, por edhe që ta mbani atë vazhdimisht aktiv, ju duhen ide. Gjenerimi i ideve nuk është aq i lehtë sa duket. Mund të jetë e vështirë të gjenerosh ide me vlerë, një ide që do të ketë rëndësi në aspektin social, kulturor dhe ekonomik. Renditja e...