Si të gjenerojmë dhe vlerësojmë idetë për biznes

Si të gjenerojmë dhe vlerësojmë idetë për biznes

Që të nisni një biznes, por edhe që ta mbani atë vazhdimisht aktiv, ju duhen ide. Gjenerimi i ideve nuk është aq i lehtë sa duket. Mund të jetë e vështirë të gjenerosh ide me vlerë, një ide që do të ketë rëndësi në aspektin social, kulturor dhe ekonomik. Renditja e...
Qëndrimet që tërheqin sukses

Qëndrimet që tërheqin sukses

Në jetën tonë shohim njerëz që performojnë mirë në  e tyre, kanë sukses, duket se bëjnë gjërat e duhura, janë në ritmin e duhur, kanë çfarë u duhet, ndërsa shumë të tjerë duket se nuk e arrijnë asnjëherë atë që duan dhe shpesh ndjehen të ngarkuar nga kjo paarritje....