Çfarë janë YEEP dhe EntreComp?

Çfarë janë YEEP dhe EntreComp?

Çfarë është YEEP? YEEP (Youth Entrepreneurship Education Programme) është një program në gjuhën shqipe, i financuar nga Bashkimi Europian, që synon të frymëzojë dhe edukojë të rinjtë për të ndërmarrë rrugën sfiduese të sipërmarrjes. YEEP kombinon mësimin përmes...
INNOVET 2.0 Conference

INNOVET 2.0 Conference

7-20 November, 2022 – Lendava, Moravske Toplic  Drejtoresha Ekzekutive, Prof. Asoc. Dr. Rejla Bozdo, përfaqësoi Changemakers Albania në Slloveni, në konferencën e rradhës të projektit Connected Through Mobility, ku u diskutua mbi rëndësinë që ka bashkëpunimi...
Connected Through Mobility

Connected Through Mobility

Takimi i dytë i koordinimit mbledh 20 përfaqësues të 10 shteteve Europiane këtë rradhë në Shqipëri. Në kuadër të projektit pilot Connected Through Mobility gjatë 3 ditëve përfaqësuesit e shteteve partnere, u takuan për të vlerësuar aktivitetet e zhvilluara deri tani,...